Dj Scorn – Underground Minimal remixverseny

Cím: Dj Scorn - Underground Minimal

Beküldés határideje: 2010-06-21
Eredményhirdetés: 2010-06-30
Stílusbeli megkötések: Amiben jó vagy abban csináld, hozd ki a maximumot "Légy TE! a DJ"
Egyéb megkötések: nincs
Nyeremények: Valószínű megjelenés, plusz a legjobb remixet a zeneletoltesingyen.hu publikálja.
Határidő > Szülinapom. Probálj meglepni valamivel és én is meg leplek valamivel!


Remix pack: Letöltés ()
A nyertes remix:
Dj Scorn – Underground Minimal (BaLázs Remix 2010)
Letöltés: Dj Scorn - Underground Minimal
Verzió: BaLázs Remix 2010
Stílus: Minimal
Méret: ()
Dátum: 2010-07-06
Letöltve: 18510
Egyéb info/leírás:

A 2010 júniusi Dj Scorn – Underground Minimal remixverseny nyertes remixe.

Hallgass bele
Lejátszó a weboldaladra
Értékeld, szólj hozzá vagy ajánld másoknak.

Dj Scorn – Underground Minimal remixverseny” bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Biztos volt rá oka………:P
  Amúgy remélem,hogy azért nem lesz ilyen többet,mármint csúszás.
  Jó lett a Remix.Ha nincs ellenedre közzé teszem az enyémet is.

  Üdv!
  Dj Áder

 2. Ezt azért írod,mert tied a “nyertes”remix?
  Gratulálok,DE:ennek az egésznek,az volt a lényege,hogy “Dj Scorn”-nak tetsszen,nem a hallgatósságnak.Persze ettől még sokaknak tetszhet,tehát értsd jól.
  Én viszont azért küldtem be az én remixemet,mert joga van a közönségnek a többi verziót is hallani,feltehetőleg nem sokára megjelenik az oldalon.
  Még egyszer Grat!:)

  Üdv!

 3. Az eredményhirdetés (mindössze 6 napos) csúszása nem lustaság vagy nemtörődömség eredménye volt! Dj Scorn-nak jó oka volt várni egy kicsit a kihirdetésével. Ez a kis csúszás semmit nem változtatott az eredményen. Elmondása szerint sok minőségi munka érkezett be. Ezek közül párat közzéteszünk a ingyenes-zeneletoltes.hu -n. Személyes véleményem szerint egy ilyen remixversenyen nem azért jó részt venni mert “nyerni” lehet. Ezt szórakozásnak, ismeretség szerzésnek, kapcsolatépítésnek kell felfogni. Nem VERSENYNEK ahol nyerni kell. A zene, hasonlóan más művészetekhez, nem olyan mint egy versenyfutás ahol aki a gyorsabb az a jobb. Itt egy bizonyos szint fölött már csak a szubjektív megítélésen múlik hogy kinek mi tetszik jobban.

 4. Már nem azért, én igazat adok a kedves adminnak, én egyet értek vele, hogy aki ért hozzá, az csinálja. De ne hidje senki magáról véleményem szerint, hogy aki letölt egy DAW-ot, (remélem tudja minden zenész, és “producer” aki itt van hogy mit jelent) akkor már ő a nagy best producer. Minden második oldalon hirdetik a kritikán aluli zenéket, ezzel minősítve a nagyobb szerzőket egyaránt. pl remixekkel. fel hígul az egész a szakma rovására. aki ért hozzá, az csinálja. de pl ha már zenéltek, akkor tudjátok már rendesen a zenei stílus nevét, ne Ejay-vel akarjatok producerek lenni, mert legózni mindenki tud. nem kell hozzá ész. ne higgítsátok már fel ezt szakmát is, mint a dj-t.

 5. Sziasztok. Sokmindent szeretnék írni pl. Méllyen megváltozott tudatállapot,SET és SETTING,nameg persze a jó zenék… Ha “elkapod a zenét” már visz téged és a társaság,a skizofrénia és mentális problémák elkerülése végett jó hogyha van a közvetlen közeletekben néhány “utaztató” akiben megbíztok. Amikor azt érzitek,hogy “atomokra robbantok” és gömbalakban szétszórodtok fénysebességgel mint az eseményhorizont,akkor lassítsatok,mert el fog sodorni az ár és nehéz a visszaút. Mindenkinek jó partizást és tettszenek a zenétek.

Szólj hozzá!