Zene beküldés

Előadók, szerzők, kiadók figyelem!

Itt az alkalom hogy zenéiteket eljuttassátok a tömegeknek és bárki szabadon letölthesse.

Csak saját készítésű zenét küldj, vagy olyat amelyhez engedélyed van (a szerzőijogok tulajdonosaitól) a közzétételhez!
A mű elküldésével visszavonhatatlan engedélyt adsz annak felhasználására a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc szerint.
Creative Commons License
Ha nem te vagy a szerzői jog tulajdonosa, akkor engedéllyel kell rendelkezned a beküldésére, és be kell tartanod az összes releváns licenckövetelményt.

Maximális fájlméret 12MB lehet!

Instrukciók:

Töltsd fel a zenédet a kedvenc fájlmegosztódra, vagy például a 4shared.com -ra. A feltöltés után kapott linket másold be az alábbi űrlap megfelelő mezőjébe. Töltsd ki a többi mezőt is és küldd el nekünk.

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Előadó (szükséges)
Pl.: Dj Toy

Cím (szükséges)
Pl.: My Song

Verzió (szükséges)
Pl.: Summer remix

Stílus (szükséges)
Pl.: Electro

Link a zenéhez (szükséges)
Ahonnét a zenédet le tudjuk tölteni, hogy publikáláskor a saját szerverünkről tehessük letölthetővé.

Link a videóhoz
Ha van klip vagy egyéb kapcsolódó videó a zenéhez, akkor a YouTube -os linkje jöhet ide.

Borító vagy egyéb képek linkje
Több kép esetén csomagold be.

Dalszöveg

Egyéb információ/leírás a zenéhez

Üzeneteded az Adminnak

Eredmény?

Figyelem!

A beküldött zene nem fog azonnal megjelenni a letöltések között.
A beérkezett zenéket egyben, 2-3 hetente publikáljuk.
TILOS szerzői jogokat sértő állományokat feltölteni.
A 101Dj Promotion kijelenti, hogy a leközölt file-okat nem kívánja másra használni, csak a weboldalain történő leközlésre. A 101Dj Promotion a leközlés lehetőségén kívül semmilyen joggal nem rendelkezik az itt közölt anyagokkal kapcsolatban. A 101Dj Promotion a file-ok tartalmát illetően semmilyen felelősséget nem vállal, minden felelősség az állományt feltöltő személyt terheli.

Zene beküldés” bejegyzéshez 44 hozzászólás

 1. Szia!

  Szeretnék segítséget kérni, mert pl. a Data.hu-ra hiába töltöm fel a dalt,azt írja, hogy nincs link, meg mnem fogadja el..
  Ilyen estben mit tegyek?

  Hol tdom fletölteni a dalt?

  Köszi a segítséget!
  Üdv: Laca

 2. A zenéket egy fájlmegosztóra kell feltöltened, mint amilyen a 4shared.com. A zene linkjét kell ezen az oldalon a megfelelő mezőbe másolnod és elküldened.

 3. Sziasztok!
  Szeretnék zenét fel tölteni csak az a gond, hogy Maximális fájlméret 12MB lehet! jóval át lépi.:S
  Mix-et szeretnék fel tölteni nem tudom lehetséges-e.
  Várom a választ.
  Üdv.

 4. Szia Dani

  “Ha nem te vagy a szerzői jog tulajdonosa, akkor engedéllyel kell rendelkezned a beküldésére, és be kell tartanod az összes releváns licenckövetelményt.

  Maximális fájlméret 12MB lehet!”
  Ebben minden válasz megvan a kérdésedre.

  A mixedet abban az esetben tudjuk publikálni, ha az nem nagyobb 12MB-nál, és a mixben szereplő dalokhoz engedéllyel rendelkezel. Például egy saját zenékből összeállított megamix lehet ilyen.

 5. hát igen ez gond, hiszen a mixben szereplő számokhoz nincs engedélyem:S, esetleg egy programot tudnál javasolni amivel saját “mix”-et lehet összeállítani?
  esetleg egy e-mail- címer kaphatnék ahova fel tudnom tenni a kérdéseimet privibe?

 6. Chat-en általában lehet találni zenész kollégát, aki szívesen válaszol a kérdéseidre és tanácsokkal is el lát. Ableton,cubase…stb. progik, de van még rengeteg.

 7. szia admin ez olyanoknak szol akik hivatalosan zenészek vagy pl én virtual dj csinálok egy zenét és felrakom
  olyat lehet?bocs a helyes irási hibákért

 8. @skicced
  Engedéllyel mindent lehet 🙂

  “Ha nem te vagy a szerzői jog tulajdonosa, akkor engedéllyel kell rendelkezned a beküldésére, és be kell tartanod az összes releváns licenckövetelményt.
  Maximális fájlméret 12MB lehet!”

 9. Szia! Admin! Kaptam üzenetet a feltöltött mix-röl. Nem tudom kb mikkor lehet letölteni? És hol lesz található? Honét tudom menyien töltötték le? Kérlek írd meg. Köszönöm!

 10. És aszt is,hogy felkerülhet-e az oldalra? Mert nekem igen sokat számít ez mert szeretnék dj lenni és kíváncsi vagyok arra,hogy van-e értelme ezzel foglalkoznom!Előre is köszönöm segítséged!Szia!

 11. Hali.
  Ha jól értem az itt olvasottakat, akkor ha én készítek egy mixet, ami több mint 12MB és áll mondjuk 5-10 zenéből, amiket nem én írtam, akkor szerzői engedélykell a mixeléséhez, azaz a feltöltés vagy terjesztéshez?
  Ha viszont kisebb 12MB -nél akkor nem kell ilyen engedély, vagy kell akkor is, de azt már fel lehet tölteni?

  Bocsi az idióta kérdésért.

 12. Szia!
  Ha külföldi zenékre írtam magyar szöveget (Shakira, Rihanna, Adele, stb.)és azt YouTube-ról letöltött zenei alapra ráénekeltem, feltehetem-e ide? Nem titkolt célom, hogy profi előadóművészeket találjak a bemutatásukhoz.
  Egyáltalán, van erre mód ma Magyarországon?
  Hol lehet ilyet “hirdetni”?
  Kérlek, segíts, mert amiket átírok, egyáltalán nem valami “gagyi” színvonalon csinálom, viszont az a tapasztalatom, hogy ha a szövegekkel “olvasva” találkozik valaki először, meghallgatás nélkül, nem tudja hogyan lehet azt az eredetivel megegyező ritmusban elénekelni.
  Esetleg tudtok-e segíteni ilyen fajta engedélyeztetési eljárásban? Azt is szívesen fogadnám, ha ajánlanátok erre vállalkozó kedvű ismerősötöket.

  Köszönöm:
  “lacadoktor”

 13. @elysium
  Bocs, hogy ilyen sokára írok, de csak most látom hogy itt kérdezel…
  Nem találom a zenédet amit küldtél…
  Írj emailt és utána nézek!

  @RasyHUN
  Küldd csak!

 14. Szia!
  Találtam egy olyan albumot, hogy “abuse”, és azt tudom, hogy nem engedi meghallgatni ami benne van, csak ha letöltik a 4shared desktop-ot. Aki például nem akarja letölteni az nem hallgatja meg :S . Én meg nem szeretném, hogy abban az albumban legyen, hanem a többi között.
  Valamint visszatérve egy hülye kérdés 🙂 : Honnan szerzel szerzői jogot?
  Pl. ha csak összerakok kb. 10 zenét (amit például a rádió1-en hallhatsz), ahhoz szerzői jog kell??

 15. Egy szerintem sokakat érdeklő kérdésem lenne.
  Ha nem a saját szervereteken tároljátok a zenéket, hanem mindenki belinkeli nektek a címet ahova felrakta a zenéjét, akkor miért nem lehet nagyobb méretű fájlt belinkelni?
  Ha mondjuk egy mixet a 4shared-re raknak fel, akkor nem mindegy nektek, hogy mekkora méretű? Nem hiszem, hogy azért ne lehetne felrakni csak 12 MB-os zenéket, mert az összes beküldött zenét végighallgatjátok és nem lenne időtök a nagyobb méretű zenéket végighallgatni, mert ezt nehéz elhinni! 🙂

 16. Szia Admin! 4 nap múlva lesz 1 hónapja hogy beküldtem az újabb dalomat/GUEST -Spirit 2011/… csak érdeklődnék hogy halad-e kipakolizáció? 🙂
  Üdv! 🙂

Szólj hozzá!