Zenész Regisztráció

[tdomf_form1]

Zenész Regisztráció” bejegyzéshez 33 hozzászólás

 1. Ha esetleg nem sikerül elküldeni az anyagot, itt is felteheted a kérdésed és segítünk.

  Ha képet is akarsz csatolni, mielőtt rányomnál az elküldésre, fel kell töltened azt.

 2. időközben megfeledkeztem róla, de most eszembe jutott.. nemtom hány hete regeltem a zenészek közé (másodszorra xd), de ismételten semmi sem történt. ennek vajon mi lehet az oka?

 3. Szia fisHsuckeR

  A regisztrációd aktiváltam, a bemutatkozó oldalad elérhető már.
  Viszont arra kérlek hogy egy kicsit bővebben írj magadról illetve zenei pályádról, mert így elég szegényes lesz az oldalad. A zenészregisztrációs oldalon újra küldéssel tudod módosítani az oldalad.

  Továbbá küldj be pár saját szerzeményt, amit érdemesnek találsz a publikálásra, hogy legalább azokat meghallgathassák a látogatók akik olvassák a bemutatkozásod.

  üdv.:admin

 4. Szia Admin!
  Már előre látom hogy szegényesnek fogod találni a bemutatkozásom.. De ha elfogadjátok a zenész regisztrációmat.. bővítem majd az oldalam.. 🙂

  Üdv!

 5. Szia teknoman74!
  Hát igen. Az az egy mondat nem valami sok amit írtál 🙂
  Kérlek, regisztrálj újra.
  ui.: Viszont a képek tutik 🙂 azokat nehogy lefelejtsd…

 6. Szia Admin!

  Be akarnék regelni mint zenész… de nem jön fel az a menü, ahol ezt megtehetném… Csak a zenész regisztrációs oldalon lévő üzenetek jönnek fel… Az a baj hogy teknoman74-ként be vagyok jelentkezve? Dehát felül az van ugye, hogy ez a zenész regisztáció csak bejelentkezett felhasználóknak működik… Vagy valamit rosszul csinálok?

  Írj légyszi!

  Köszi!

  Üdv: B-Tzi alias: teknoman74

 7. Szia Admin!

  Sztornó az ügy! Megoldódott!!! Valami a bejelentkezésnél volt… Nem akart bejelentkezni a nevem.. ???? Most végre be tudtam teknomanesedni…és feljött a regoldal… úgyhogy ki is töltöm… igyexem többet írni..ahogy kérted 🙂

  Üdv: teknoman74

 8. Szia Admin!

  Már 8 napja hogy felraktam 3 dalomat, de nem kerültek még ki.. Az első dal 3 nap alatt fent volt de ez a 3 sajna nem… De ugye azért folyamatban van..?

  Üdv!

 9. Szia Admin!

  Köszi az infot!! Akkor nyugi van..csak nem tudtam mi a helyzet a dalokkal… És láttam a bemutatkozásunkat! Köszi a
  lehetőséget! 🙂

  Üdv!

 10. Sziasztok!
  Remélem elfogadjátok a regisztráciom a zenészek közé!
  Remek kis mixeim vannak amiket szeretnék veletek megosztani! Akad köztük hosszabb rövidebbb de sztem elég jok!

 11. szia admin:)
  megtörtént:)és most bőveben irtam:)remélem ez már jobban fog tetszeni:)az edigi pályám fontosabb részleteit leirtam:)
  köszi előre is mindent:)

 12. Hali.Engem az érdekelne,hogy mennyire biztonságos ez a dolog, mi akadályoz meg bárkit abban,hogy ellpja,lemásaolja a még ki sem adott szerzeményeket.Van néhány dalom, szerintem elég jók,a hazai piachoz képest de nem tudom,hogy mit kezdjek velük.Ez az oldal is egy lehetőség a publikálásra,úgy látom egész sokan látogatják,de kicsit félek tőle.Mi legyen? 🙂

 13. Mi legyen?
  Publikáld a zenéidet. És imádkozz hogy “ellopják” őket. 🙂 Az itt jelen lévő szerzőknek az a legfontosabb hogy zenéik minél szélesebb körben elterjedjenek.

 14. Szia Admin! Lenne egy olyan nyűgöm hogy az egyik dalom a Spirit, (pontosabban ugye a GUEST – Spirit) klipjét le szeretném innen “szedni” mert készül a hivatalos klip..és a producer azt mondta le kell szedni.. A kérdésem az lenne, hogy mivel ez YouTube-os link.. és ugye azt is le kell szednem, ez megoldja a kérdést ezen az oldalon is?… Tehát nem lesz automatikusan videó ahhoz a dalhoz?… vagy esetleg valami hibaüzenet fog a dal mellett megjelenni hogy videó nem található vagy ilyesmi..és akkor az nem túl “szép”.. Rövidítve ezt a sok hülyeséget :), akkor mit kell tennem hogy ez megoldódjon..? Mert az oké hogy nem lesz videó mivel a YouTube-ról is leszedem..csak egyszerűen nem szeretném hogy bénázna dal mellett valami hibaüzenet vagy ilyesmi..ezért kérdezem mit kell tennem? Bocs hogy kicsit – nagyon – bonyolultan fogalmazok… Üdv!

 15. @teknoman74
  Ha törlöd a videót a youtube-ról akkor itt annyi látszik majd csak a lejátszóba hogy video not found
  Ha másik videót akarsz beilleszteni akkor küld el a linkjét, vagy szólj és leszedem a lejátszót.

  ui.: miért nem oda írtál ahol a változtatást akarod?

 16. Szia Admin!

  A válaszodat értettem és köszönöm!! Bár a legvégét nem igazán fogtam..biztos mert nemrégen keltem fel..:) Miért nem oda írtam ahol a változást akarom? Na most ezt nem vágom! 🙂 Bocsi! 🙂 Merthogy ez a “zenész regisztráció” ?? Légyszi infózd már a pihent agyamat.. már csak azért is hogy ne nyaggassalak olyasmivel, amivel nem is Téged kellene.. 🙂

  Köszi!

  Üdv!

 17. Szia Admin!
  Értem… köszi az infót! 🙂 A lejátszóhoz annyit, hogy egyelőre nincs klip még, mert készül… de akár maradhat is… De Rád bízom! 🙂

  Köszi!
  Üdv!

 18. Ja? most nézem hogy a többiek mennyit írtak magukról, én meg összecsaptam, hogy beférjen a rublikába. Na mindegy majd utólag bővítem..

 19. Üdv Admin!
  A zenészregisztrációmat meg szeretném változtatni. (képek, stb…) Regisztrálljak újra?
  Előre is köszönöm.

 20. Szervusztok!

  Én is arra keresem a választ, hogy mennyi az “elbírálási idő”, – de nemigen találok erre utaló információkat.

  Megköszönöm az Admin -nak, ha megosztja ezt a titkot!
  Köszönettel!

Szólj hozzá!