Zenészek” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. segitene valaki h hogyan kell letölteni a zenéket??
  Mert ha ráklikelek a letöltésre akkor csak egy lejátszást indit el!segitsetek!Köszi szépen:):):):):)

 2. Elvileg jobb klikk a zenére-cél mentése másként(ha mozilla akkor hivatkozás mentése más néven).
  De nekem is akad néha problémám,mert amikor menteném akkor annyit ír ki,hogy “firefox document”!
  Valamikor meg jó,szerintem kicsit túl lehet terhelve az oldal,de majd az Admin megmondja a frankót.:)

 3. @Dj KoVy
  Ahogy Dj Áder is írta.
  Jobb klikk és
  -Ha Internet Explorer böngészőt használsz akkor a “Cél mentése másként…”-et.
  -Ha Firefox-ot, akkor a “Hivatkozás mentése más néven…”-t.

 4. énis gratulálok az oldalhoz nagyon jo szinvonalas én szintén dalszövegiro vagyok édesapukám énekes volt egy dj van köztek aki ismeri is nevet nem emlitek szertném megnézetni a szövegeimet és egyben el is adnám öket velem meg lehet egyezni dalaim részben az igaz szerelemröl szolnak bizzom bene hogy a közeljövöben renbe tudom hozzni az éltemet azzal akit tiszta szivböl és hüen szeretek hisz ha láttok és ragyogtatom a boldogságot és a szeretet az miki miatt van én nagyon fontontosnak tartom a tiszta erkölcsöt és a hüséget az öszinteséget a megbocsájtásttehát meg adom az elérhetöségemet tel06705731351 én még annit szertnék veletek megosztani ha valki nem veszi észre a belsö értékeiteket és nem vagytok egy hulámhoszon és azonos érdeklödési szinten nagyon rövid idövel ki lehet szurni az érdek barátságokat

 5. Ide a buzi férgeknek hiába tesz fel bárki jó mixet.irigyek a féreg staff-ok.nem engedik ki az oldalra.a fene a bűdős jó kurva annyukat !

 6. Nagyon szuper jó az oldal.én most bukkantam rá de ajánlom majd mindenkinek!tuti jók a minimálos zenék imádom öket.fiuk le a kalapal.

Szólj hozzá!