BaLázs

Kis srác korom óta az egyik nagy álmom az volt hogy egyszer elismert Dj-Producer legyek.Mindig arról álmodoztam zene hallgatás közben,hogy…”nah egyszer én is ilyen zenéket fogok írni”! :)(És sikerült! 🙂 )Az álmodozásom 2005 -ig tartott. Ugyan is ekkor kaptam az egyik ismerősömtől egy demo zeneszerkesztő programot.Azt sem tudtam hogy hogyan indítsam el a számítógépemen. 🙂 Ugye akkor még internetem sem volt,hogy utána tudtam volna nézni a dolgoknak.Szóval nekem kellet rájönnöm hogy hogyan is működik ez a program.2 év kellett mire az FL studiot kiismertem.Aztán 2007-ben lett internetem,és megvásároltam a fl studio legújabb kiadását.És 2007-től kezdve kezdtem el gyártani a zenéimet.Sok magyar híres Dj/producernek írtam már remixeket,(pl: Hamvai P.G,Dj Hlásznyik,Náksi vs.Brunner,stb…)
Most már több mint 1 éve ismerkedtem meg az Ableton Live nevű zeneszerkesztő programmal,és most ezzel a nagyszerű zeneszerkesztő programmal készítem zenéimet.
Nagyon sokat agyaltam rajta hogy mi legyen a művésznevem.De végül is a keresztnevemnél maradtam. 🙂 Mindig is az Electronikus zene állt én hozzám a legközelebb.Zenéim általában House,Electro House,Minimal,Deep House,Progressive, műfajúak.
BaLázs összes zenéje

BaLázs” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!