Dj Dzsosef

Sziasztok! Pályafutásom, kezdő lemezlovasként kezdtem, egy kisebb clubban. Egy évig zenélgettem, de sajnos akkoriban még én sem voltam tisztában azzal, hogy egyáltalán mit is játszom, mivel nem volt ismeretes ez a műfaj, még számomra sem! Amikor komolyabban elkezdtem foglalkozni a dologgal, egyre jobban közelebb került a szívemhez a dolog. Elkezdtem zeneírással foglalkozni. Magával a TRANCE-el! Az én szemszögemből nézve, az, aki beleviszi az életét a zenéibe, IGAZI művész! Legyen az akármilyen zenei ágazat. Amikor átérzed magát, a zenét, a mondanivalóját, akkor átérzed magát a művész egyéniségét/életét. Még annyit fűznék hozzá, nem csak annak a zenének lehet mondanivalója amiben énekelnek, hiszen amiben még ének sincs és magával ragad, ott kezdődik a: ZENE! Célom, és ittlétem oka: a zenéim bemutatása, ismertetése. És természetesen szeretném tovább vinni, lehetőleg a saját egyéniségemmel. Röviden tömören ennyit rólam, és a zenéimről!
Köszönet az oldalnak, a zenék publikálásáért, és köszönet NEKTEK, kik meghallgattok, illetve letöltitek!:)
Dj Dzsosef összes zenéje

Dj Dzsosef” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Szia ÉVA! Örülök, hogy tetszenek a zenék, a pozitív vélemények most igazán jól esnek, köszönöm. Természetesen lesznek új dalok, újabb ötletekkel, és hangzásvilággal felépítve. További hallgatózást!
  Üdv: Dj Dzsosef.

 2. Üdvözlet! 😉 Egy időre elbúcsúzom. Nagyon örülök, hogy tetszettek/tetszenek a zenéim, de egyenlőre nincs kellő “inspiráció” a további megvalósításban. Ötletek szinte mindíg születnek, de sajnos ez nem elegendő ahhoz, hogy tovább tudjon fejlődni egy ágazat, egyéb támogatás nélkül.

  Köszönök mindent! Sok sikert, és további jó munkát!
  Üdv:dj_dzsosef.

 3. Üdv!De azért még várható egy pár track! Mert egyszerűen, nem bírom abbahagyni. 😀 A Trance, sokkal többet jelent számomra, mint egy zenei ágazat, mivel ennél többről is van szó. Ezt úgy értem, hogy a legnagyobb emocionális motívumokat kezeli, és jellemzi. Egyszerűen, felemelően jó. 😉 Igyekezem a saját pozíciómban helyt állni. És a feldobni újabb motívumokkal a dolgokat;) Köszönök mindent!
  Üdv:dj_dzsosef.

Szólj hozzá!