Dj Hlásznyik

Biográfia
Hlásznyik Péter névvel láttam meg a napvilágot, 1975-ben. Már kamaszként belecsöppentem a disco-zás világába. Gazsó Peti barátommal suli disco-kat szervezünk, bonyolítottunk, elég nagy sikerrel.

1996-tól a békéscsabai Alföld és a Róna Rádió zenei szerkesztője lettem. Majd amikor az Alföld Rádió műsor idejét átvette a Csaba Rádió, akkor ők hívtak át, és azóta is az ő csapatukat erősítem.

1999-ben megkaptam az első komoly felkérést egy népszerű club rezidensi tisztére, ezután pedig több hasonlóra.

2001-ben a MAHASZ-szal is szerződést kötöttem, mely azóta is folyamatosan él.

2002-ben a megye jelentősebb clubjaiban játszottam. (Eldorado, Energy, Twister, stb.)

Ugyan ebben az évben indult heti rendszerességgel jelentkező Party-mix nevezetű rádiós műsorom a Csaba Rádióban, amit több rádió is sugárzott rendszeresen. (Asrenal Fm, Budapest; Enjoy Rádió, Kaposvár, stb.)

Szintúgy ebben az évben készült le az első komolyabb remixünk, amit Exit-tel közösen követtünk el.

2003-ban a Dj vizsgát tettem, s ebben az évben a békéscsabai Arizonába hívtak, amiből én “faragtam” disco-t. Az új szórakozóhely nagyon nagy sikert aratott megyei szinten, és a megyén kívülről is jártak oda rendszeresen. 2,5 évig heti 1000-1200 embert szórakoztattam ott.

2004-ben elkészült a DéJá-Vu – Érzés c. dalának Dj Hlásznyik Ext. mixe.

2005-ben egy nagyon jó ajánlattal átcsábítottak a Club Rio-ba, ahonnan bő egy év után egy másik ajánlatnak köszönhetően újabb váltás következett be.

2005 nyarán az országos Pioneer Pro Dj versenyen olyan nevekkel zsűriztem együtt, mint Dj Junior, Daniel B (Flamemakers), stb.

2007-ben az év elején a Fehérvár Rádió is megkeresett, hogy játszanák a mixeimet, azóta is heti rendszerességgel forog náluk a 2 órás műsorom.

Az év második felében elkészült a Könnyű álmot remixem, amit több ezren töltöttek le a www.slagergyar.hu –ról.

Nem sokkal ezután találkoztam Wave Riders – R.P.-val, békés megyei producerrel. Közös munkába fogtunk, amiből hamarosan barátság és tartós munkakapcsolat alakult ki.

2008-ban több mint egy tucat mixünk látott napvilágot, melyet több ezren töltöttek le, remixversenyt nyertünk, országosan ismert sztár dj-knek készítettünk remixet, és megalapoztuk velük a tartós munkakapcsolatot, elkészült első saját zenénk, s állandóan érkeznek az újabb és újabb remix felkéréseink, így folyamatosan kerülnek ki a remixeink.

Az év végén a Cairo együttes legújabb, az Ilyen a nyár című video klipjének forgatásán is részt vettünk. a klipet a következő 2008-tól játsszák a tv csatornák.

2009. február: Felkérést kaptuk Sergio Santos managerétől az Amor Mio c. dal remixelésére. A mű annyira jól sikerült, hogy további külföldi remix felkérések érkeznek!

2009.02.28.: Elkészül az új saját zenénk: Welcome To San Francisco!

2009.03.07-étől kilencedik frekvenciaként minden szombaton a szegedi Tisza Rádió-ban is elindul a mixműsorom.

2009-ben megjelenik az első Dj Hlásznyik vs Wave Riders Remix Collection, a legjobb remixeinkből álló lemezünk. Melyet országos lemez bemutató turné követ.

2009.03.19.: Publikáljuk a Masters At Work – Work 2009 (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix)-et! Ezt azóta több mint 4300-an töltötték le csak a saját honlapomról!

2009.04.04.: Felkerül a honlapra a Jászay – Move It (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix)-e!

2009.04.24.: A letöltések között már megtalálható a Destroy Your Mind!

Discográfia
Volt egy-két kisebb próbálkozásom, majd készítettünk egy elviselhető remixet Exit-tel közösen a Soundlovers – Surrender-jéből. 🙂

2004-ben készült egy DéJá-Vu – Érzés remix, DéJá-Vu Zsoltival közösen amire nagyon büszke vagyok.

2007-ben a Faithless – Insomnia c. zenéjéből igyekeztem egy saját ízlésvilágomnak megfelelőt kreálni, melyet le is jogdíjaztattam a Mahasz által, s a disco-kban, club-okban azt forgatom a mai napig is.

2008-ban látott napvilágot a Final Dj’s – Kisember Remixem, amit D. Balázzsal közösen követtünk el, és már megjelent CD-n is. Azóta is sokfelé játsszák. Töltsd le te is innen!

Az év elején újdonsült producertársammal, Wave Riders-szel már elkészítettünk két remixet is, amit a kiadó engedélyével publikáltunk. A kislemez is megjelent.

2008 derekán Wave Riders-szel új koncepciót alakítottunk ki. Az új dalok szakítanak az eddigi hagyományokkal.

2008.06.18.: Elészült a No Fate. Már letöltheted innen!

2008.07.05.: Befejeztük a Liebe ’08 munkálatait. A zenét a rádiók is megkapták, és több portálra is felkerült. Rengeteg pozitív véleményt kapott a mű! Köszönet érte mindenkinek!

A 2008-as év végén a Cairo együttes legújabb, az Ilyen a nyár című video klipjének forgatásán is részt vettünk. a klipet a következő évtől kezdik játszani a tv csatornák.

2009-ben megjelenik az első Dj Hlásznyik vs Wave Riders Remix Collection, a legjobb remixeinkből álló lemezünk. Melyet országos lemez bemutató turné követ.

2009.01.06.: Újabb nagyon jól sikerült remix: Tomcraft – Loneliness ’09. Toplistás lett! Sok kolléga pörgette.

2009. február: Felkérést kaptuk Sergio Santos managerétől az Amor Mio c. dal remixelésére.

2009.02.13.: Elkészült a Sergio Santos – Amor Mio 2009 (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix) A mű annyira jól sikerült, hogy további külföldi remix felkérések érkeznek!

A mű annyira jól sikerült, hogy három külföldi remix felkérést is kaptunk!

2009.02.28.: Elkészült az új saját zenénk. Welcome To San Francisco! Este már hallhatta a Bahnhof közönsége, mint szett záró zenét! Nagyon bejött mindenkinek! 😉

2009.03.07-étől kilencedik frekvenciaként minden szombaton a szegedi Tisza Rádió-ban is elindul a mixműsorom.

2009.03.19.: Megjelenik egy újabb jól sikerült remixünk, amire megkaptuk a remix engedélyt: Masters At Work – Work 2009 (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix) Ezt azóta több mint 4300-an töltötték le csak a saját honlapomról!

2009.04.04.: Felkerül a honlapra a Jászay – Move It (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix)-e!

2009.04.24.: Megérkezett a második külföldi saját zenénk: Destroy Your Mind Erre a zenére remix versenyt hirdettünk, és több mint két tucat mű érkezett! Ezeket folyamatosan töltjük fel. Hallgasd meg és értékeld az eddig közzétett műveket itt!

2009.07.11.: Már a Mahasz Dance Top 40-es lista 25 helyén a Destroy Your Mind!!! YouTube Videó itt! Közel 30 remix itt!

A hamarosan megjelenő maxi lemez gyöngyszeme lesz hazánk egyik legismertebb Dj-e, Hamvai PG és szerző társainak remixe!

Valamint még egy “nagy ágyú:” A világ egyik legismertebb laptop dj-je, Dj Ramiles (Ministry Of Sound) remixe is rajta lesz majd a maxin!
Dj Hlásznyik összes zenéje

Dj Hlásznyik” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. szia Hlásznyik pokolian imádja a családom a zenéid nagyon szeretnénk töled egy dedikált cd lemezt vásárolni lehet mp3 is mindegy csak te legyél. Kérlek dobj egy üzit hogy lehetne -e erről szó. köszönöm.TOVÁBBI JO EGÉSZSÉGET ÉS SOK SIKERT A MUNKÁDHOZ.

  2. hiába van honlapja ahol le lehet tőlteni a zenéit sajnos csak kb 30-at sikerült le tőltenem, pedig nagy rajongójuk vagyok és örültem, hogy ott megtalálok mindent és egyben lesz nekem az összes anyaguk, mert rajongójuk vagyok üdv juci

  3. Sziasztok!

    Gyula! Keress meg a honlapomon található elérhetőségek valamelyikén és megbeszéljük, hogyan tudjuk megoldani.

    Kutyás Juci! Elméletileg működnie kell minden letöltésnek! Mit nem tudtál letölteni?

    Üdv: Dj Hlásznyik | http://www.djhlasznyik.hu

Szólj hozzá!