Dj Lotters

1974-ben Budapesten születtem.

Édesapám zenész (billentyűs), innen ered a zenéhez fűződő igen belsőséges viszonyom. Már kisgyerekként igen aktívan zenéltem, nyolc éves koromtól zongorára jártam, majd dobolni tanultam a POSTÁS zeneiskolában Nesztor Ivánnál.

A 80′-as években kezdtem diszkózni a SULI-BULI-kon még a hagyományos módon először kazettás magnóról amelyhez a zenéket a rádióból a “Poptarisznya B.Tóth Lászlóval” , ill. a “Csak fiataloknak Komjáthy Gyuri bácsival”, később bakelit lemezről amelynek technikáját 1990-ben DJ STERBINSZKY-től , a későbbi mentoromtól lestem el!

1989-be kezdtem megismerkedni a rádiózással, beiratkoztam a DUE-ba (Diák Újságírók Országos Egyesülete) ahol elsajátítottam a zenei rádiózás fontosabb elemeit.

Majd 1992-ben bekerültem a Magyar Rádióba,innen aztán a zenei erdeklődésem miatt át kértem magam az akkor legnagyobb hazai kereskedelmi rádióba a JUVENTUS RÁDIÓ-ba. Itt technikusként kezdtem, 1994-ben majd saját klubbajánló műsorom volt, utána a KÍVÁNSÁGMŰSOR-nak voltam a házigazdája. Ekkor kezdődtek el a fellépéseim az országjáró Tournéval a “FERGETEG PARTY”-val.
DJ Lotters

1998-bna műsorvezetőként dolgoztam a PILIS RÁDIÓ-ban ahol időnként napjainkaban is megfordulok.

1999-ben a DANUBIUS RÁDIÓ-ban riporterként jártam az országot.

1998-ban kezdtem el televíziózni az M-SAT TV-nél vezettem a BULI-VONAL című zenei hírműsort , ami később a BP-TV-n landolt 2001-ben.

Mixeltem a ROXY RÁDIÓ-ban 2001-2002-ig. Elkészült a saját stúdióm is ami a LOTTERS WORK STATION nevet azóta is büszkén viseli!

2001-ben zeneileg megváltozott az elképzelésem, azóta a DANCE-HOUSE stílust képviselem kishazánkban! Ebben az évben jelent az első MIXALBUMom a Warner-Magneoton gondozásában a DISCOSENSATION.

2004-ben jött a második mix a DANCE-RECALL ezen már megjelent az első feldolgozásom a “RÓLAD ÁLMODOM 2004”.

Majd 2005-ben megjelet a “HOGYAN TUDNÉK ÉLNI NÉLKÜLED” című dalom, a második feldolgozásom a Groovehouse-os JUDY hangjával, amely az egyik legjobb hazai dance felvétel lett, rá került a JUVENTUS MIX 2005-re illetve a VIVA MEGAMIX-re . Mindhárom lemezhez videóklip is készült, amit a zenei csatornák időnként még a mai napig műsorukra tűznek!
DJ Lotters

2006-ban megjelent a harmadik kislemezem a Lotters Vs. Dorina – Vinnélek, melyet Galambos Dorina énekelt,és felkerült a MAHASZ Top 10-es listájára is! Ezzel egyídőben Ausztriában a SUPERITALIA VOL.26. válogatás lemezen is helyt kapott ,amely még több nyugat-európai országban napvilágot látott Magyar nyelven!,valamint a VIVA Chart Slágerlistáig is eljutott ,és felkerül a DANCISSIMO 2006 válogatás albumra.

Útjára indul Köszegi Zoltánnal közösen indított DJ-Tanfolyam,melyre szépszámmal jelentkeznek a fiatal és nem fiatal lemezlovas jelöltek,ill. a továbbképzendő DJ-k! (lásd: DJ-Képző!)

2006-2007: Újra egy kis rádiózás (PILIS RÁDIÓ)

2007-ben saját dal született, Lotters Vs. Kefír – Táncolj ma éjjel, melyet a V-TECH-es Kefír énekelt! Ez a dal a dance-elektro hangzásvilágának köszönhetően a DJ-k és a Clubok kedvence lett!
A VIVA TV-n a klip a legtöbbet játszott listán (VIVA Chart Show) 6 héten keresztül a 9. helyig jutott! A DJ-k a mai napig pörgetik! A dal megjelenik az LTS RECORDS (saját lemezkiadó)-nál maxi formában,ill.a HUNGARISSIMO 2007-es lemezen, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a DANCEISSIMO 2008-on is!

Még ebben az évben elkészül a Lotters Vs. Kerozin – Bocsáss meg! és megjelenik maxi formájában, ill. a VIVA MEGAMIX 2007-en!
DJ Lotters

2008: közös dal, (egy italo-disco sláger magyar verziója) a Lotters Vs. Discoservice – Te vagy az (aki kell…) címmel megjelenik a Patty Ryan féle “You’re my love”, amely előhírnöke a 2009-re várható CLUB RECALL MIX albumnak! A dal klip formában látható a BEST OF RETRO DISCO DVD-n! De ugyanakkor Romániában is a legnépszerübb 20 Magyar dal között szerepel,felkerül a MADE IN HUNGARY album-ra!

Ebben az évben is készültek remixek hazai előadók felkéréseire,mint pl: Nótár Mary, Summerlove, Dancelovers, Attila, Kerozin, stb…..

2009-ben 5 év várakozás után megjelenik a Dance Recall folytatása, a CLUB RECALL 2009 Mixalbum (HARGENT MEDIA gondozásában), mely hasonlóan az elődjéhez, az aktuális trendnek megfelelően a legjobb feldolgozásokat vonultatja fel 2007-2009 között! Dance/elektro stílus a jellemző a lemezre, hisz ekkor ez a trend!
Ezért a jól ismert 80-as, 90-es évek zenéit felfrissítve hallhatjuk. Ezen a lemez Bonus Track-ként hallható a “Te vagy az” radió verziója, Illetve az új projekt 2009-re ,a Lotters Vs. Monita – Mamma Mia 2009! Ezt a dalt már 2008 óta tesztelik a DJ-k,és a visszajelzések, valamint a fellépések felkérései alapján úgy tünik a rádiók is szívesen játsszák!
DJ Lotters összes zenéje

Dj Lotters” bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá!