Dj Share

Sziasztok! Polgári nevem Buzás Péter, 1988.01.29-én láttam napvilágot Budapesten. A zene mindig is közel állt hozzám. Sokszor mikor bulizni voltam, nem is a hangulatra, a táncra vagy a haverokra figyeltem, hanem a zenét kevergető emberre 🙂 a ,,Dj”-t figyeltem, miként csinálta a dolgát. Elszántam tehát magam, hogy ezt én is kipróbálom…….Kisebb-nagyobb sikerekkel elkezdtem.
(2003-tól 2008-ig) a szakközép iskolás években a rendezvények, discók lebonyolításában is részt vettem három barátommal akik szintén külön utakon járnak akárcsak én. (2008 vége, 2009 eleje) Számomra az a megtiszteltetés jutott, hogy felléphettem a PAPAYA DANCE and DISCO Clubban, mint fősulis Dj.
Észrevételem azt sugallta sikerült megállnom a helyem a pult mögött, és remélem továbbra is sikerül a közönség javát szolgálnom.
Magamról még annyit, hogy foglalkozok saját zene szerkesztésével, remixek készítésével….talán még a produceri munkába is bele vágok, de nem vagyok nagyravágyó elég, ha csak itt bizonyítok. Zenei stílusom az Elektro,Trance,GOA,.

Dj Share” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!