Dj Szatmári

Dj. Szatmári 1993-tól hivatásos előadóművészi vizsgával rendelkezik, és ettől az évtől kezdve a keleti régió szinte valamennyi nagy klubjában megfordul (Apagy – Flinstones, Mátészalka-Rio, Kisvárda – Atlantis). Zenei előképzettségéhez hozzá tartozik, hogy éveken keresztül tanult gitározni, de a dobok mögül is szórakoztatta már a nagyérdeműt. 1998-tól Kelet Magyarország legszínvonalasabb diszkójában a Júlia Centrál Nagyhalászban forgatta a korongokat 3 éven keresztül. 2003-ban megjelenik első maxija Family Dance címmel. Az említett maxiból 2000db készült, ami ismerve a piacot nagyon nagy mennyiségnek számít. Még ebben az évben a zene felkerül a dancemix.hu című válogatás lemezre. Hosszú keresés után 2004-ben Dj. Szatmári megtalálta a dalaihoz illő legjobb női hangot Puskás Judit személyében. Még ez év nyarán elkészült az “Égess el” című sláger . A dal nagy siker a MAHASZ hivatalos dance listáján és a Cherry Music klip-kívánságműsor sokat játszott műsorszáma. A környező országok magyar lakta területein is nagyszerű fogadtatásban részesült. A sláger megtalálható a Partyssimo válogatás lemezen is. Az igazi áttörést 2005 Januárjában megjelent „100 évet várnék című dal jelentette. Már ezen év Májusában egy feldolgozás következett.Waykoval a Balatoni nyár . Ez a dal öt hétig vezette a MAHASZ dj listát. Ennek érdekessége, hogy magyar előadó még nem volt első ezen a listán. Az új dal sikere sem volt kisebbb 2006-ban . A “Súgj egy titkot” című nóta már Dániában is tarolt. A Hitsurf.dk slágerlistán két hónapig volt No.1. Persze ehhez is készült videóklip. Több mix és vállogatás lemezen szereplnek dalai amik aranylemezek lettek. Az elmúlt években Dj Szatmári nem csak idehaza lépett fel. Jelen volt Szerbiában, Németországban, Romániában és Szlovákiában és Ukrajnában is

2007-től Mosqutio közreműködésével szerzői és produceri munkát lát el. Számos dal készült el közreműködésével. Mosquitoval nem csak mások másoknak alkotnak hanem saját maguk is közös dallal és klikppen dolgotak 2007 nyarán „ I want you cimmel” ami a Sunshine 2007 mixlemezre felkereült. 2007ben Dj Szatmári A Zene.hu honlapon a 3.lett az interneten keresési adatok alapján. 2007 végén a „Hazudj még „ című dallal érnek el sikereket. 2008 nyarán a „Táncol a nyár” készül el és a hozzá tartozó klip . A dal több magyar rádió slágerlistáját vezeti. (Fm 95, Gold fm,Radio Focus) A Mahasz Dance listáján No.2 helyen végzett.
Dj Szatmári összes zenéje

Dj Szatmári” bejegyzéshez 22 hozzászólás

  1. Szuperjo Dallamos ak a zenéid,jo hangulatot teremt,Jucus hangja pedig eszméletlen jóóóó,Imádom a hangját.Csak igy tovább!!!!!

  2. Szia!Nagyon szeretem a zenéidet!Több karaoke versenyt nyertem a te számaidat énekelve.Azt mondják olyan hangom van mint Jucusnak.Szívesen helyettesíteném amikor nem ér rá.

  3. Minden tiszteletem tune9-é,de Puskás Jucit NEM lehet helyettesiteni….Ezt tudomásul kell venni.Szatmári,és Juci CSAK EGYÜTT tökéletesek,mert kiegészítik egymást.Köszi a Jó dalokat nekik..sziasztok.

  4. hát én nagyon szeretem jucust idáig minden zenéit szeretek és a legujjabb zenéje nagyon tetcik nekem nagyon imádom jucust ő a példaképem és szeretném élőbe is megismerni és találkozni vele

  5. Nem szeretem az ilyen zenéket de ezek a zenék nagyon tetszenek pl a Téged Imádlak nagyon jó lett egész nap csak ezt hallgatom majdnem max hangerön.

  6. Én sem vagyok tini,de a számaid nagyon jók, Jucus pedig eszméletlenül jól énekli őket!De ilyen hanggal nem csoda!Én is szeretnélek benneteket élőben is hallgatni és találkozni veletek!A telefonomon is a ti számaitok a csengőhang,sms stb!

Szólj hozzá!