Elysium

A legelső lépés a zenélés felé, 1998 tájékán történt meg. Négy rapszerető (akkor még) fiatal csóka elhatározta, rapbandát alapít. Az ötlet kiagyalója nem volt más, mint MC Boby, Tompy G, MC Tapa és CS (anno Chewie). ‘szal, négy fiatal, pár tucat szöveg és egy nagy adag elszántság: ennyi kellett, hogy megalakuljon a 45MAGNUM. A csapat zenésze Alvári Isti (Alvin) volt, mindenki megelégedésére. Ugyancsak jól tolta a fiú a beat-eket.. és nem csak a rap műfajban. =) Idejekorán, még az első közös fellépés előtt, CS a csapaton kívül találta magát (nők, talán lustaság, kitudja..) akit utána nemsokára MC Tapa követett. Boby és Tompy még egy ideig kitartott (Fila Rap Jam, ez-az-amaz) végül teljesen szétesett a csapat. Felmutatható eredmény egy elkészült de kiadatlan album.

Pár évre rá, 2001-ben újjáéledt a csapat, immáron B&M néven, melynek tagjai MC Boby (rap+szövegek) és Meszes “Mescow” Zsolt (zene) voltak. (CS valahol ott sündörgött ismét, pár szöveget bedobva a közösbe, és próbálkozott zeneírással). A formáció 2006 vége körül bomlott fel, Mescow folyamatos elfoglaltsága, munkája miatt. Felmutatható eredmény egy elkészült de kiadatlan album Hip-Hop Nemzedék címmel (letölthető a FUCKYOU.HU oldalról a -B&M- menüpontja alatt) valamint még egy pár dal.

MC Boby (miután CS összehozta a nagy sikerű “Bocibõr kabát” c. szerzemény szövegét valamint instrumentális alapjait) javaslatára, immáron stabil két taggal, harmadszorra is újjáéledt a csapat, ezúttal ELYSIUM-ként. Két év kemény munka, rengeteg gyakorlás, néhány dal felvétele és még több gyakorlás után, 2009 januárjában lezajlott az elsõ fellépés, relatíve sikerrel. Azóta még három fellépés megvolt (2009 áprilisig).
Köszönjük azoknak, akik eljöttek hozzánk a meghívásra, megtiszteltek bennünket jelenlétükkel és mûsorukkal! PANDEMONIUM (Dózi, Lacek, Lincoln) – FRIIX (Gyurma, Lincoln, Dózi) – G-RECORDS (G-Za, G-Lew, M-Stick)

A dalok folyamatosan készülnek, sajnos egyelőre korrekt stúdió használata nélkül: addig is, kénytelen beérni mindenki a sufni-rekordokkal.. xd

Nos, a név Boby bátyánk találmánya/szerzeménye. Hogy honnan jött, ki tudja. De jól hangzik. =) A csapat atyja tehát Boby, aki szövegeket ír és reppel mint állat.

A csapat zenegyártója CS. Stílusa vélhetően – több visszajelzés alapján – egyedi, zenéje tükrözi feldúlt és sekélyes lelkivilágát valamint a törekvését a szar, unalomig ismételt egy darab 4/4-es ütem lecserélésére, valódi dallamokra.. A zenélés mellett persze szövegeket is ír (ha komoly témájú a dolog, akkor nagy valószínűséggel nem CS követte el – lételeme a hülyeség, nem engedi a markából.. xd) és Boby mellett bőszen, vörös fejjel próbál reppelni. Reppelgetgetni.

Igyekszünk nem hasonulni a hazai szardobálós-álgengszteres underground csapatokkal.. persze becsúszhat egy-egy gonoszul fikázós, ámde sohasem kurvaanyázós dal.. ha mégis valakinek a muterját sértően emlegetjük, annak komoly oka kell hogy legyen.. xd
Szigorúan vesszük a rapszakmában ránk szabott feladatokat, sõt, még azon is túl. Vállalunk fellépést, szûz,-kiéhezett lányok megjavítását, sör/pálinka eltűntetést, felhőtlen szórakozást, hétalvást.. xd

Nagy vonalakban, ezek lennénk mi.. asszem. De mint minden a világon, mi is megváltozhatunk. Lehet hogy a jövő héten már pánk vagy rokkbanda leszünk. Mondjuk berakná a kiskaput, de nincs kizárva.. xdd
Elysium összes zenéje

Elysium” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!