Otisz

Dj Otisz már amikor megszületett magával rántotta a zenei pályafutását. Úgy üvöltött a szülőszobában, hogy a szülész kérdezte meg Édesanyát: “Hűha, Ottónak az Édesapja zenész?” :)) Naná…;)

Már az óvodai időszakban tanult zongorán, sőt a szintetizátort is úgy kezelte az erősítővel együtt mint egy “több éves tapasztalt szakember”. Általános iskolai éveiben Édesapja beíratta a Békéscsabai Bartók Béla Művészeti és Zenei Szakközépiskolába,ahonnan egyenes út vezetett Csorvásra az első megyei versenyre és elérte a második helyet.
Ahogy teltek az évek, a későbbiekben felhagyott a klasszikus zenével és tanfolyamával…elrabolta a diszkó és a fények világa. Nem is kellett sokat várni, 14 évesen elkezdett érdeklődni a produceri munka iránt(zenekészítés). Pontosan 3 évvel később besétált egy diszkóba és a Dj 10 perces szünete alatt elvarázsolta a tulajdonost aki nemsokkal később fel is kérte rezidensnek. Ő nem az a fajta ember, aki BPM kijelzővel tanulta, hogy hogyan kell keverni vagy segítséget kért más tehetségektől. Egyedi útját járva azonnal pontosan összeillesztve dobálta a zenéket,sikoltáson és rajongáson keresztül ott pörgette a legjobb lemezeket,az emberek már azt sem tudták mit kezdjenek a tuti őrülettel. Nemsokkal később bezárt a hely, volt még pár felkérése ahol szintén ajtócsordulásos bulit csinált. Ezután visszavonult hogy fejlessze a tudását, de most újra itt van és teljes gőzerővel indította el a saját mix műsorát amely a “1 Life, Double Sensation” néven fut, de persze mindemellett készít remixeket is és saját kollekcióján szintén dolgozik. Ahogy ő mondta: “Erre születni kell, ezt a szakmát erőltetni nem lehet. Ha az ember a kezébe kap egy ilyen csodálatos lehetőséget, élvezni kell és soha nem szabad feladni. Hogy mi a kulcs? Akarni és hinni kell! Nehéz út áll még előttem, de ezt az élvezet ellensúlyozza!:) Imádom a rajongóim, köszönöm mindenkinek akik részt vesznek a bulikon amiket én csinálok, akik letöltik a zenéimet, engem elsősorban ti húztok előre!”
Otisz összes zenéje

Szólj hozzá!