Sotee

Kedves Látogató!

Engedd meg hogy néhány sor erejéig bemutatkozzam. A zeneszerző-művész nevem: Sotee. Emellett szoktam zenélni is, most már inkább külföldön. Ebben az esetben a Dj Sotee nevet szoktam használni. Talán már találkoztál pár zeneszámommal vagy mixemmel barangolásaid során vagy akár itt ezen az oldalon. Zenéléssel nagyon régóta foglalkozom, általános suli 7 osztályában kezdtem egy osztály-bulival. Szerencsére jól sikerült és egyre több ismerős hívott meg rendezvényekre a zenei szolgáltatás vonalán. Később már kinti partykat is rendeztünk több helyen, általában egy kicsit messzebb a lakóhelyektől erdőben vagy éppen tisztáson. Ha bizarrul is hangzik kicsit, messzemenően felülmúlta a diszkó hangulatát, mert elég nehéz például elképzelni egy nagyobb tábortüzet egy zárt helyiségben nem igaz?
Az első saját zenémet 1997-ben készítettem a High & Low címmel. Ez csak úgy jött, de nem is sikerült talán annyira rosszul és azóta is készítek saját alkotásokat. A célom nem teljesen az hogy valami átlagos hallgatható song-ok jöjjenek létre, hanem megpróbálom átadni a gondolataimat a zenén keresztül. Ezen az oldalon a Time Nine PM a legközkedveltebb az alkotásimból jelenleg.
Nemrégiben megkért egy kedves zenész ismerősöm Dj Nightech, hogy remixeljem át az egyik zenéjüket, és így most már néha ezzel is foglalkozom. Ha kíváncsi vagy rá hogy sikerült, akkor kérlek hallgass bele:
http://ingyenes-zeneletoltes.hu/dj-sotee-dj-nightech-feat-baby-bee-varatlan-erzes-sotee-full-remusic-remix/
Végül szeretném megköszönni amiért egy kis időt szakítottál rám! Remélem a későbbiekben is sikerül olyan zenéket vagy mixeket létrehozni, ami elnyeri a tetszésedet!

Üdvözlettel: Sotee (www.sotee.info)
Sotee összes zenéje

Szólj hozzá!